Eladás Egy hálószobás lakás, Sergiev Posad, Moskovskaya oblast, Oroszorszag, City Sergieve Posat, street Prospect Krasnoi Armii, home 199, appartment 1

Eladás - Cod. 31247

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 40 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Apartment központjában orosz város Sergiyev Posad nőtt a 15. században körül az egyik legnagyobb orosz kolostorok, a Szentháromság Lavra által létrehozott Szent Sergius a Radonezh, a világörökség része, az UNESCO
A lakás konyha-6 nm, két szoba mellett 18 és 9 nm
Műanyag ablakok, padló, a konyhában parafa, a többi emeleten alá tartozó kiváló minőségű laminált Portugáliából. A fürdőszoba csempe és padlófűtés, álmennyezetek, csövek helyettesíteni műanyag, telepített víztisztító szűrőket megy a mosás vízmelegítő, háromfokozatú ivóvíz tisztítására külön csap, egy új gáz hote vízellátó berendezés, a lakás meleg , kényelmes, megvilágított, a szomszédok barátságosak.
Apartman a földszinten, de a magas, nézd fotók Az ablakok magasságát sokkal alacsonyabb, mint a magassága emberi növekedést. Az ablakok néznek ki a zöld udvar, van egy hely, ahol sétálni a kutyát, a gyermekek több játszótereken. A terület a legkényelmesebb telek, minden közel van, kertek, iskolák, uszoda, stadion, adó, bankok, üzletek (szupermarket), parkoló autóban mindig ingyenes.
Szokatlan a lakásban - a föld alatti tárolására dolgokat és zöldségek. Bejárata közvetlenül a lakásban. Basement terület 20 m. .
Az ingatlan több mint 5 éves. Két felnőtt tulajdonosok.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB