Eladás Egyéb (lakóingatlan), Moscow, Moskovskaya oblast, Oroszorszag, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

Eladás - Cod. 27380

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 61 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 40

Ez kínál eladásra egy lakást Imperia Tower felhőkarcoló, amely része a multifunkcionális komplexum Moszkva-City (Center for International Affairs Moszkva) található az egyik híres és megszervezte a központi üzleti negyedében Moszkva. Távolság a Kreml - 4 км.
Az apartman kínál a durva és tervezési szabadságot. Használja Home / Office.
Az épület saját biztonsági szolgálat. Hozzáférés a terület a lakások megengedett csoportja révén a liftek és a hozzáférést más épületek, a Center for International Affairs Moszkva működhet, aluljárók.
Az Imperia Torony bonyolult és "két épületből áll. A főépület 60 emeletes, köztük egy üzleti központ, amely megfelel a nemzetközi normáknak osztályú, a kabinok és a business osztály, valamint a közös területek közé tartozik egy nagy földalatti parkoló, egy szabadidő-komplexum egy vízi park, fürdő területén és fitness központ, kávézó "és étterem. Amellett, hogy a kereskedelmi területek a főépület, az épület kevesebb és "amennyiben egy bevásárlóközpont és használt területek infrastruktúra: egészségügyi központ, kereskedelmi és irodahelyiségek és további 815 parkolóhely.
A komplexum "található, a bank a Moszkva folyó találkozásánál legnagyobb autóipari irányelvek (ТТК, Shmitovskiy pr., Presnenskaya és Savvinskaya NAB., Novy Arbat, Kutuzovskiy pr. Stb), és" melyet három metró Moszkva ("Delovoy Zentr», «Vystavochnaya", "Mezhdunarodnaya"), beleértve az agyat átrakás.
A komplexum saját kikötő dokkal a Moszkva folyón.
2016-ban a komplex lesz "kapcsolatos a vasútállomás közúti Moszkva," City ", amely csatlakozni fog" Moscow'City a repülőtér Seremetyevo és Vnukovo modern és kényelmes Aeroexpress.
Az eladó és a "melyet a tulajdonos a lakás nélkül közvetítők. Kapcsolódó járulékos költségek a beszerzési gyakorlat és a tulajdonjogok "nem több", mint 5% az árból.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB