Eladás Építési telek, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Oroszorszag, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

Eladás - Cod. 36323

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 620 m²
  • Szobák száma: 12
  • Emelet: Maison trois étages

Kínálom a boldogság és a nyugalom helyét a Crimea Fekete-tenger partján, a nap valódi házában - a Napvilágban! Kitűnő helyszín (a helyszínt az első hely közül választották ki), a helyszín mögött egy hegy található, melynek köszönhetően növelhető a helyszín, és bónuszt kap az új boldog tulajdonosok számára.
A területen van egy befejezetlen kúria, amelyet családi apartmanként vagy vendégházként terveznek, figyelembe véve a krími térség éghajlati jellemzőit. Az építés alatt álló 3 emeletes kastély projektdokumentációja, amelyet az építész tett a volt Szovjetunió összes országában, csatolva van. A tervezés során nagy jelentőséget tulajdonítottak a ház szeizmikus stabilitásának, ezért a garázsok és a pincék jelentős mélységig mennek (a ház magassága megegyezik a mélységgel). A bal oldalon egy olyan lejtő, amely nem szerepel a főtervben - például egy szőlőültetvény telepítésére használható.
A tengerhez lassan sétálhat 15 percen belül (autóval - 5 főig), míg a tengertől 600 méterre van egy védett terület, ahol tilos az épület. Ez azt jelenti, hogy a hasznos kardio terhelés mellett élvezhetik a ritka gyógynövények aromáját is olyan híres és büszke a Krímre.
A terület egy dombon található faj. Panorámás kilátást nyújt Sudakra, a Meganom-hegyre és a tengerpartra fekvő dombos vidékre, ahol könnyedén áthaladnak az öbölbe strandok, zátonyok és kicsi sziklákkal - a tökéletes pihenésre, búvárkodásra és horgászatra. A strandok szerelmesei élvezni fogják a fajta változatosságát, homokos, kavicsos és vad strand, kis úszómedence, ahol mindig nyugodt melegvíz és kis mélység 200 méterre van a parttól.
 By the way, csak a Krím-félsziget egyetlen területén - a "Sunny Valley", azaz ahol ez a hely található, mindenféle szubtrópusi finomságokat, beleértve a gránátot, a feijoát, a narancsot és sok más gyümölcsöt, amelyek a szubtrópusi Kaukázusban , valamint Olaszország, Görögország és a Földközi-tenger más országai. A faluban a fejlett infrastruktúra, a mini hotelek, üzletek, kávézók stb. Tömege aktívan új konstrukció. A közlekedés rendszeresen zajlik (minibuszok, buszok, taxik). Az áramellátás biztosított. A dokumentumok az orosz jog szerint állnak eladásra. Cím: Sudak, a. Mandula, per. Mirny, 465

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB