Eladás Ház, Krasnogorsk, Moscow Oblast, Oroszorszag, Sosnovaya street, Naro-Fominskiy district, Aprelevka

Eladás - Cod. 27668

  • Tipus: Ház
  • Terület: 277 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

Ház eladó tulajdonos 277 m2 Aprelevka telken 12 hektáros
Kiev (vagy Borovskoe) Highway 27 Moszkva, város Aprelevka utca. Pine ház és a telek 12 hektár (8 hektáros a dokumentumok). SGF
Nagyon kényelmes helyen. Az egyedülálló kombinációja a város és a természet. A barátságos szomszédok mindkét oldalán a helyszínen, él tartósan. Két erkéllyel, kilátással a tóra és a tűlevelű erdők (300 méter). Csendes helyen található, távol a főúttól, kerítéssel körülvett a fémlemezek és a fa. Közvilágítás. Egész éves aszfalttal kényelmes hozzáférést. Lehetséges állandó nyilvántartásba.
Új ház 277m2, kerülete 10 * 10. 3 emelet, fal - tégla + beton. Külső minőségi kivitelben. Tető - puha csempe.
Praktikus, kényelmes ház által tervezett egy profi építész. Nagy belmagasság. 1 emelet - tágas előszoba, konyha, nappali kandallóval, fürdőszoba és fürdőszoba, kazánház. 2. emelet - tágas nappali, 3 hálószoba, öltöző, WC és zuhanyzó. 3. szint: tágas előszoba, 1 hálószoba, öltöző, 1 nagy terem (a sport vagy tánc). A házban műanyag és tetőablakok, minőségi ajtók. 1. emelet - durva padlók, falak festettek, 2. emelet kivitelben - festés gisposkarton + 2-szintű mennyezet, 3. emelet - falburkolat, fa szaga. Minden emeleten villany.
A telek 12 hektár. Lapos, téglalap alakú. Autó bejelentkezés az oldalon. Egyre nagyobb számú gyümölcsfák, fenyő, cserjék és virágok. Kis dekoratív tó. Város gyalogosan: élelmiszerbolt, egészségügyi központ, gyógyszertár, iskola, óvoda, piac. Nagyon kényelmes közlekedési polezd: autó - 20 percre a Moszkva Ring Road, taxi - 30 percre m South West vonat a Moszkva központjában (Kievsky pályaudvar) - 50 perc ..
Connected villamosenergia 14kW. Kerülete mentén a gáz, vízvezeték és csatornázás.
Tiszta levegő, és látható az ablakok a naplemente. A ház épült minőségű magad. Tulajdonjoga több mint 5 éve. Valamennyi dokumentum készen eladó.
Eladó közvetlenül a tulajdonostól, az operatív kijelzőn.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB