Eladás Három hálószobás lakás, Санкт-Петербург, Szentpétervári, Oroszorszag, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

Eladás - Cod. 25854

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 131 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Eladó Lakás 131 m² és 151 m² található az épület úgynevezett "legjobb" "és egy exkluzív termék az elit ház.
A házban található a történelmi negyedében kis emelkedés high-end 'Nikitinskaya kastély' a csendes partján egy festői tó előtt a régi kastély Nyikityin grafikon.
Jellemzői a ház határozza meg a kis számú tiszteletre lakások, parkosított, belső, védett terület. Klubház hangsúlyozzák a magas státuszú.
A különlegessége ennek a ház a design: egy tégla ház hiányában betonmaghoz volt képes megvalósítani a lehetőségét, nyitott terű lakások. Amikor egy házat innovatív technológiákat alkalmaztak.
A ház el van látva többrétegű biztonsági behatolás.
A központi csarnok szoba concierge szolgáltatások és védelem, valamint a kerekes székek és sporteszközök tároló helyiség, amely lehetővé tette a futó kényelmes nyolc méter rámpán. Mélygarázs egy mosókonyha használatára vonatkozó lakosok és kapcsolódó elülső zajtalan felvonók.
A ház épült, több féle környezetbarát kerámia tégla különböző sűrűségű javított hő-és hangszigetelő tulajdonságokkal, valamint a felhasznált természetes kő, fa, üveg és alumínium homlokzat festése. A lakások száma csökkent teherhordó falak és oszlopok a lakásokon belül lesz az Ön számára a lehetőséget, hogy felismerjék saját vágyait a tér-tervezési megoldás. Az emeleten a lakások felszereltsége: sistemoy''teplye padló ". Magasság-3,5 m. A kirakodás 2 apartman. Minden apartman külön a fő falak elérő 45cm 80sm.Vhodnye ajtók magas szintű védelmet. Fokozott hő- és hangszigetelés. Használt ekoloicheski tiszta, hiteles építési anyagok és technológiák.
A ház elé egy univerzális szellőző rendszer. Az apartmanok meghatározott csatornák nagyobb fokú tűzállósági működéséhez kandallók. Feltéve, különleges helyek szereléséhez légkondicionáló egységek és antennakészülékek egy műszaki padló és a helyi.
Az apartmanok felszerelt önálló fűtés és melegvíz-rendszert, valamint a többlépcsős víztisztító rendszer. Minden belső elektromos vezetékek házak készült három-core réz drót. Megjegyezte, a megszerzésének lehetőségét kiegészítő kW.
Apartmanok csatlakozik a többszintű biztonsági rendszer. A ház készült vidiokontrol beltéri és kültéri, parkoló.
A tervezés, a ház és környéke részt vett a legjobb képviselői a kortárs művészeti Bohemia Petersburg: szobrászok, festők, virágárusok, tervezők és lakberendezők.
Az apartmanokból kilátás nyílik a parkra, a tó, és a régi kastély Nyikityin grafikon.
Különleges szín ház három szintes csatolt penthouse a tetőn.
A ház közelében található a Pioneer ST.M és ST.M specifikus.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB