Bérlet Egy hálószobás lakás, Moscow, Moszkva, Oroszorszag, Oruzheyniy pereulok, 15A

Bérlet - Cod. 39664

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 46 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 9

Felhívjuk a figyelmét, hogy egy tágas stúdiólakás található az "Oruzheyniy Plaza" üzleti központ épületében Moszkva szívében, 5 percre a Majakovskaja metróállomástól és 15 percre a Kreml szállításától.

A közelben gyalogosan elérhetőek: "Oroszországi Birodalom Állam" üzleti központ, Szatíra Moszkvai Akadémiai Színház, Csajkovszkij Koncertcsarnok, Mihail Bulgakov Múzeum, Moszkva Ermitázskert, A Catherine Park, az Orosz Hadsereg Központi Akadémiai Színháza, Moszkva Egészségügy Osztály, az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának Katonai Egyeteme, a moszkvai városi duuma, az Interfax Ltd., az Obraztsov Bábszínház, egy gyönyörű olasz kávéház "Velence", egy elit kínai étterem "Tang", egy "Starbucks" kávézó , "KFC" gyorsétterem, "Eurospar" élelmiszerbolt, bankok és még sok más.

Az 1. emeleti épületben található egy "Moose" kávézó, ahol élvezheti és inni lehet élénkítő kávét, valamint a "Topgun" barbeshop.

Saját bejárat. Az épület és a talaj őrzött. Az épületet 24 órán keresztül őrzik.

Az ablakról gyönyörű kilátás nyílik a Kerti gyűrűre és a Kerti Győzelem térre. Kényelmes közlekedési lehetőségek (15 percre a Kremltől és Moszkva központjától, tömegközlekedéssel vagy metróval).

2 ágy (+1 kanapé). A lakás nagyon szép, tiszta és barátságos. Van Wi-Fi és minden, ami a belső élethez szükséges (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, hajszárító, vasaló, vasalódeszka, szárító, TV, ágyneműk, törölközők, evőeszközök, edények és felszerelések). A mosógép a lakás mellett található a földön, külön helyiségben.

Örülünk, hogy találkozunk, kedves vendégeink!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB