Eladás Egy hálószobás lakás, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Oroszorszag, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

Eladás - Cod. 29228

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 46 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: Parquet in rooms, ce

Ez a hangulatos kétszobás lakás tökéletes választás egy család legfeljebb három személyt, akik mind a városban (az összes helyszínen, múzeumok és egyéb látnivalók), és ugyanabban az időben, hogy közel legyenek Bajkál-tó és az egészet a természet.
Nem található a legjobb kerület Irkutszk - a "Solnechnyi", mindössze 10 percre a városközponttól, és egy óra és fél Listvyanka szélén (63km-re a kerület). Tökéletes otthon kiindulópont mind: a város maga, és szibériai gyémánt - a Bajkál-tó.
Ez a lakás volt a célja, hogy az igényeket a család, így a legmagasabb színvonalú anyagok és a legjobb tervezési módszereket használtak. A nappali tartalmaz és nyitott terű, teljesen felszerelt modern konyhával, egy kényelmes étkező, kinyitható sarok és egy kis privát hely az erkélyen (amely kapcsolódik a szoba, minden dolog, hogy ez a meleg készültek).
A második szoba üres, és készen áll, hogy lesz egy szép hálószoba, és egy szép hely king-size ágy és még egy vizsgált területen elfér.
A fürdőszoba az összes szükséges segédprogramok, hogy úgy érzi, jó reggel vagy után a turista út.
Három ablak, amely elég nagy ahhoz, hogy egy sima világos helyen élni. A nap áthalad lakás a nap folyamán, míg 13:00 ragyog be ablakokat, hogy a konyha és a nappali, utána ragyog a hálószobában.
Megállapítottuk, hogy a legmagasabb színvonalú anyagok és a legjobb tervezési módszereket használtak, nézzük me szűkítsük a szoba-by-terem összefüggésben.
Mi emelte a padló legfeljebb 10 cm-re a betonpadlók, hogy azok nagyon meleg, a parketta fekszik egy "szendvics" - amely 10cm fűrészárut ásványgyapot lapok, hő árnyékolás fólia, párazáró fólia, és a rétegelt lemez. A kerámia fekszenek ugyanabban a "szendvics". A fürdőszobában padlófűtés alatt a csempe, és akkor kapcsolja ki.
Az ajtók afrikai diófa, a bútor készül sötét Venge fa, ami ellentétben áll a fehér falak és a mennyezet. A konyha megtelt német berendezés, valamint egy fürdőszoba olasz egyet.
Ez a legjobb város-alapú otthoni bármely Bajkál-orientált személy vagy család, mind a jogi munka és papírok készülnek, és fizeti minket, nincs ügynök díj vagy egyéb adókat és díjakat (mindegyik fizeti minket) . Nyugodtan keresse meg magad, vagy küldje el ügynök, aki képviselni fog.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB