Eladás Építési telek, St-Petersburg, Szentpétervári, Oroszorszag, Leningradskaya region, v. Oranjereika

Eladás - Cod. 27101

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 8600 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Figyelem! Az építkezés az üdülőtelepen, egy elit lakótelep, rekreációs létesítmény, a vízi sportok és a birtok nagy társadalom eladó.
Szállítás elérhetőségét. 20 perc autóval Vantovy Bridge, 20 perc elektromos vonat a Ladoga állomás, mintegy 20 perc alatt a saját hajóval Szentpétervárra a Neva Folyó.
Táj. Az egyenlő helyén, kész épület. Egy honlap magassági eltérés földeket Neva 3,5 - 4,0 méter, amely megvédi a tulajdonos egy táj áradások.
A terület védett építési kerítés, része a kerítés a Néva - patkolt. Lehetőség van arra, hogy ásni a mesterséges csatorna a parkolást a kis méretű hajók. A telkek található az első sorban a Néva folyó. Földeket Neva (méter 40-50) lehet bérbe és használt pihenésre, az előzetes megállapodást kötött a hatóságok, hogy a jogszabály nem mond ellent.
Villany - 30 kW.
Tulajdonjogok. A magántulajdon egyik tulajdonosa. Cél a föld: az intézkedés az egyéni lakásépítés. Minden jogcímű okmányok készülnek eladó regisztráció.
Vízellátás. 30 méterre a kerítésen van egy helyi víztorony is van lehetőség, hogy fúrni a jól területén a telkek (itt halad a természetes víz horizont).
Lakosa van. A méltó környéken magas rangú képviselői Petersburg elit, akik érdeklődnek a fejlődés és a jólét ezt a helyet.
Ökológia. Ökológiailag biztonságos helyen, távol a szennyező produkciók és autópályák magas szállítási betöltése. Az erdőben gyalog elérhetőségét.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB